V Tatrách cez víkend opäť kradli lyže aj lyžiarsku výstroj

06.02.2006 Prešov

Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vysokých Tatrách vyšetrujú tri prípady krádeží lyží a lyžiarskej výstroje, ku ktorým došlo zo soboty na ne...
Policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru vo Vysokých Tatrách vyšetrujú tri prípady krádeží lyží a lyžiarskej výstroje, ku ktorým došlo zo soboty na nedeľu priamo v meste Vysoké Tatry, časť Podbanské, na parkovisku pred jedným z hotelov.

Ukrajinským turistom z nosiča lyží pripevneného na osobnom aute ukradol doposiaľ neznámy páchateľ 3 páry zjazdových lyží čím poškodením nosiča a krádežou majiteľom spôsobil škodu 102 600, - Sk . Z nosičov lyží na dvoch zaparkovaných autách poľských turistov páchateľ ukradol 5 párov zjazdových lyží so škodou pre majiteľov 57 600, - Sk. Marenie výkonu úradného rozhodnutiaPolicajti vranovského dopravného inšpektorátu včera obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia 31-ročného muža zo Zamutova, okr. Vranov. Muža včera v podvečer zastavila policajná hliadka keď viedol osobné auto aj napriek tomu , že Trestným rozkazom Okresného súdu vo Vranove z júla roku 2004 bol odsúdený k trestu zákazu viesť motorové vozidlá všetkých druhov po dobu 24 mesiacov. Odcudzenie vecí zo zaparkovaného autaPolicajti skráteného vyšetrovania Obvodného oddelenia Prešov-sever vyšetrujú od včera krádež vlámaním do osobného auta zaparkovaného na parkovisku na Jarkovej ulici v Prešove. Policajti vyšetrovaním zistili, že páchateľ vylomil zámok na ľavých predných dverách a z vnútra auta ukradol peňaženku , v ktorej mal poškodený 27-ročný oznamovateľ nielen osobné doklady, ale aj OEV od vozidla, bankomatové karty a USB kľúč. Páchateľ vylomil aj zámok na batožinovom priestore, ale tam nič nenašiel. Pre oznamovateľa a jednu michalovskú firmu vznikla materiálna škoda vo výške 51 000, - Sk.
 

Vyberte región

mark